Teamuitje

1. Dagje Texel: ontdek het eiland met een Solex tijdens een dagtour en ter afsluiting een diner.

Je rijdt op een Solex-bromfiets dus een brommerrijbewijs of rijbewijs B is verplicht. Als je dat niet hebt kan je overigens ook meedoen op een E-bike (die net zo hard gaat). Bij de start krijg je een boekje mee met highlights van het eiland waarmee je zelf je route kan bepalen. In totaal mag je ongeveer 8 uur lang over het eiland crossen, daarna een uitgebreid diner.

2. Zelf vliegen met een Cessna

Neem dankzij deze vliegbeleving deal zelf de stuurknuppel in handen. Het vliegen vindt plaats op vliegveld Teuge in Hoogeveen, nabij Apeldoorn, of op vliegveld Lelystad in de weekenden. Een instructeur van Special Air Services zorgt dat je alles vliegensvlug onder de knie hebt en deze Special Air Services deal een waar succes wordt, daarna een simpel 3 gangen diner.

3. Flyboarden in Amsterdam

Schiet als een speer de lucht in door het board met waterspuiten onder je voeten te bevestigen, op een mooie locatie op open water. Daarna een simpel 3 gangen diner.

4. Zeil tocht (hele dag incl. lunch)

Complete zeildag (9.30-18.00 uur) van Bataviahaven Lelystad naar Hoorn of Volendam en weer terug incl. koffie/thee, lunch en borrelgarnituur

5. Prison Island

Het cellencomplex is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room en daagt jong en oud uit om te ontsnappen d.m.v. mentale en fysieke puzzels. Achteraf een uitgebreid diner.

6. Speel het GPS-Stadsspel

Volg je virtuele personage op de kaart van het spel en werk samen om in anderhalf uur tijd de diverse opdrachten succesvol uit te voeren. Daarna een heerlijk diner

7. 1,5 uur Bowlen + bittergarnituur + uitgebreid diner

Bowl 1,5 uur lang ‘s middags of ‘s avonds, elke dag van de week, of ga op vrijdag of zaterdag na elven wanneer blacklight extra sfeer maakt. En daarna een uitgebreid diner.

8. Horror Madness Experience – Paintball 

Ga voor een extra adrenalinekick in je potje paintball, door met je team de zombies te verslaan in het Horror Hospital of het Gekkenhuis.

9. Rondvaart door Hoorn + onbeperkt drankjes + Diner.

Heb jij zin in een uniek uitje in Hoorn dit voorjaar? Ontdek de prachtige havens en grachten die Hoorn rijk is met een rondvaart van 1 uur bij Watertaxi Hoorn. Jij beleeft een fantastische dag met je geliefde, gezin of vrienden!

Een ervaren schipper zorgt ervoor dat jij de geschiedenis van de haven kunt ontdekken en dat jij alle mooie plekjes ziet. Denk hierbij aan de buitenhaven met de Hoofdtoren, het Houten Hoofd en het Oostereiland. Ook geniet je tijdens de vaart onbeperkt van drankjes naar keuze. Het perfecte uitje voor een zonnige lentedag! Met als afsluiting een heerlijk diner.

10. Quadrijden + Diner.

Quadrijden is spectaculair en uitdagend. Met je vrienden of collega´s lekker quad rijden onder professionele begeleiding. Ervaar in Amsterdam – Spaarnwoude hoe het voelt om vrijwel iedere hindernis te kunnen nemen met deze geweldige power voertuigjes. Het Quad Fun programma is ideaal voor vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes. Omdat je geen rijbewijs nodig hebt, is het Quad Fun programma geschikt voor voor iedereen, man of vrouw en van jong tot oud.

 

Geef je voorkeur door;

in volgorde van voorkeur

VIA DE MAIL GRAAG!

Enjoy this blog? Please spread the word :)